Bed & Breakfast Oldenzaal

Van harte welkom in een gastvrij huis in mooi Oldenzaal. Ons huis ligt heel rustig, maar toch in het centrum met vele winkels en restaurants. Het gastenverblijf biedt uitzicht op de Plechelmus basiliek en onze prachtige tuin.

Contact

Bed & Breakfast Oldenzaal
Hyacinthstraat 9
7572BA Oldenzaal
Telefoon: 06-54346420 / 0541-522188
Website: www.bboldenzaal.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

Van harte welkom in een gastvrij huis in mooi Oldenzaal. Ons huis ligt heel rustig, maar toch in het centrum met winkels en restaurants.

Het gastenverblijf heeft uitzicht op de Plechelmus basiliek en onze prachtige tuin.

Op de kamer: Twee eenpersoons bedden (extra bed bij te plaatsen): Wastafel met warm en koud water : Radio en flatscreen TV : Draadloos internet wifi: Uitgebreide map met toeristische informatie: Mogelijkheid om koffie en/of thee te zetten (incl.):

Prive badkamer en toilet.

Natuurlijk is het gebruik van handdoeken, beddengoed en een badjas bij de prijs inbegrepen. Haardroger aanwezig.

Een heerlijk Twents ontbijt wordt geserveerd. Bij mooi weer kunt u natuurlijk buiten van uw ontbijt genieten.

De kosten bedragen € 60,- voor 2 personen per nacht, incl. ontbijt. Bij eenpersoons gebruik van de kamer € 40 incl. ontbijt.

Lunchpakket mogelijk. Volop parkeergelegenheid in de straat en fietsen kunnen in de schuur. Eventueel kunnen wij u ophalen van het station (10 minuten te voet).

De omgeving: Gezellige terrassen en restaurants 2 min. lopen: Eindeloze mogelijkheden om te wandelen en te fietsen door het fraaie Twentse coulissenlandschap. : Ons huis ligt aan de LAW wandelroute: direct aan het Marskramerpad : Recreatiepark het Hulsbeek: Thermen Sauna Saré : Stadstheater de Bond: Golfbaan Het Rijk van Sybrook : Binnen en buitenzwembad (aan het einde van de straat): VVV en ANWB kantoor: Palthe- en Koetshuis


Routes rondom Bed & Breakfast OldenzaalTot ziens bij Bed & Breakfast Oldenzaal