Bed & Breakfast BergOpwaerts

Comfortabele B&B met zes ruime kamers incl.badkamer met douche en toilet. Bedden zijn opgemaakt, handdoeken liggen klaar. Lunchpakket en/of diner op aanvraag mogelijk. Vraag naar het speciale pieterpadarrangement. We halen u event. op als u eerder strand.

Contactgegevens

Bed & Breakfast BergOpwaerts
Hagelkruisweg 7
6077 HA Sint Odilienberg
Telefoon: 0475-331194 / +31 6 21521275
Website: www.bergopwaerts.nl

Voorzieningen


Tour de Roer arrangement

1 overnachting in B&B, wandel of fietsroute naar Hotel oolderhof en dan weer terug (andere route)

Arrangement inclusief

Heerlijk wandelen in en rondom de Roer en Maas. Fietsen door klein Limburgse dorpjes, autoluwe fietspaden, lekker relaxen van de Limburgse gastvrijheid. *1x Overnachting B&B BergOpwaerts, ontbijt, lunchpakket, routekaart, bagagevervoer, 1 x overnachting Hotel Oolderhof, ontbijt, lunchpakket, bagagevervoer.

Prijs vanaf:

euro 129,- p.p.

Geldigheid

dagelijks tot 23 december 2017


Over de accommodatie
  • Op 50 meter van Pieterpad en aan het Maas Niederrhein Pad. Knopen lopen kaarten liggen te leen in de gastenkamer. Ook grote fietsenschuur aanwezig incl. oplaadpunt elektrische fietsen en natuurlijk fietskaarten zijn volop aanwezig
  • Ruime kamers liggen op de 1e en 2e verdieping, er is een zitje aanwezig maar u mag ook gezellig beneden in de gastenkamer plaats nemen en genieten van een glas wijn of plaatselijk biertje. Grote tuin achterom waar het heerlijk uitrusten is na een mooie wandel of fietsdag. Op aanvraag kan u een lunchpakket bestellen of driegangen diner 's avonds.
  • We beschikken ook over mooie wandelroute van de Wa Wa We, de Water wandel wereld. Deze routee hebben verschillende lengtes en liggen binnen 20 min rijden van onze B&B en lopen allemaal rond of bij riviertjes, beken en plassen. Erg mooie natuurroutes. Kijk gerust op de website www.wa-wa-we.eu
  • Roermond ligt op maar 10 min rijden. Heerlijk slenteren door de mooie binnenstad met zijn ruime pleinen, Munsterkerk, Kathedraal. En direct aan de stad ligt het grote Designer Outlet Center met meer dan 200 shops met allerlei merken.
  • Brüggen in Duitsland is ook de moeite waard voor een bezoekje. En natuurlijk het witte stadje Thorn (15 min rijden)

Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Bed & Breakfast BergOpwaertsTot ziens bij Bed & Breakfast BergOpwaerts

Bent u benieuwd naar wandelroutes rondom Bed & Breakfast BergOpwaerts? Kijk dan ook eens op Wandelenovernachten.nl