Camping 't Weergors

Midden op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, nabij het karakteristieke centrum van Hellevoetsluis, het Haringvliet en het Noordzeestrand, ligt onze gezellige familiecamping. De oude boerderij waar de familie Riedijk sinds 1917 woont, staat nog altijd centraal op het terrein. Camping 't Weergors in Vogelvlucht: - Landelijk gelegen op voormalige boerderij op Voorne-Putten -Vestinghaven, Haringvliet en Noordzeestrand op een steenworp afstand - Kamperen voor de hele familie - Tal van mogelijkheden voor een relaxed of actief dagje uit -Eigen natuurrijke vijver, een oase van rust -Verblijf in een chalet, cottage, Pipolette, iglo, caravan, trekkershut of lodge -Verharde camperplaatsen ook in de winter -Speciale kampeervoorzieningen voor groepen en clubs -Voordeel in voor- en naseizoen met Camping Cheque -Netwerk van wandel- en fietsroutes voor de deur -Genieten op het gezellige terras van Restaurant het Karrewiel

Contact

Camping 't Weergors
Zuiddijk 2
3221LJ Hellevoetsluis
Telefoon: 0181-31430
Website: www.weergors.nl

Voorzieningen
 22  16-70m2  150


Over de accommodatie

Kijk ook eens bij de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht over het Haringvliet Een heerlijke plek om bij te komen van uw wandel- of fietstocht.

Ervaar de wind, het water, de wolken en als het even meezit een lekker warm zonnetje erbij. Te midden van voorbijtrekkende ganzen, grazende schapen, zeilboten, reeën langs de oever, ligt de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht over Zuiddijk, het Haringvliet en het eiland Voorne-Putten. Deze prachtige lodge is geplaatst op een terp en is geschikt voor 4 personen. De Dijkwachterslodge heeft 2 slaapkamers, een kookeiland met afwasmachine, espressomachine en een bar, een fijne zithoek én een ruime badkamer. Op het panoramaterras van de Dijkwachterslodge staan de loungestoelen natuurlijk ook voor u klaar!

Te midden van voorbijtrekkende ganzen, grazende schapen, zeilboten, reeën langs de oever, ligt de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht over Zuiddijk, het Haringvliet en het eiland Voorne-Putten.

Deze prachtige lodge is geplaatst op een terp en is geschikt voor 4 personen. De Dijkwachterslodge heeft 2 slaapkamers, een kookeiland met afwasmachine, espressomachine en een bar, een fijne zithoek én een ruime badkamer. Op het panoramaterras van de Dijkwachterslodge staan de loungestoelen natuurlijk ook voor u klaar!

Deze prachtige lodge is geplaatst op een terp en is geschikt voor 4 personen. De Dijkwachterslodge heeft 2 slaapkamers, een kookeiland met afwasmachine, espressomachine en een bar, een fijne zithoek én een ruime badkamer.

Op het panoramaterras van de Dijkwachterslodge staan de loungestoelen natuurlijk ook voor u klaar!


Routes rondom Camping 't WeergorsTot ziens bij Camping 't Weergors