Huis te Rosendaal

t Huis te Rosendaal, een gezellig Bed & Breakfast in Haastrecht, gelegen aan het law Floris V-pad met een bushalte pal voor de deur. Aan de weg van Oudewater (ligt op 2 km afstand) naar Haastrecht. Afsluitbare fietsenstalling aanwezig evenals ruime parkeerplaatsen op eigen terrein. Door de persoonlijke inzet van de gastheer en -vrouw wordt dit een ervaring om nooit te vergeten! Voor meer informatie: www.huisterosenaal.nl of per email info@huisterosendaal.nl

Contact

Huis te Rosendaal
Provincialeweg Oost 37
2851 AA Haastrecht
Telefoon: 06-21941905
Website: www.huisterosendaal.nl/

Voorzieningen


Over de accommodatie

t Huis te Rosendaal geeft u een thuis ver van huis en daar doen we dan ook ons best voor, ook om het u zo geriefelijk en comfortabel mogelijk te maken gedurende uw verblijf bij ons.

We hebben een gezellig Bed and Breakfast, waar we ons persoonlijk voor inzetten. 't Huis is een paar kilometer gelegen voorbij Haastrecht, richting het pittoreske stadje Oudewater.

Achter onze tuin loopt het LAW Floris V-pad.

Onze B&B heeft totaal 3 slaapkamers, 2 slaapkamers voor € 55,--, 1 slaapkamer met wastafel en aparte woonkamer voor € 75,--. De prijzen zijn per kamer inclusief handdoeken en een uitgebreid ontbijt. Mocht er iets zijn waardoor we het u nog meer naar uw zin kunnen maken, schroom het niet te vragen. U kunt volop gebruik maken van de ruimte in 't Huis en bovendien hopen we dat u, net als wij, ook zo van de tuin zult genieten.

Meer informatie? Kijk op onze website www.huisterosendaal.nl of neem contact op met Trude de Geus per telefoon 06 219 419 05 of per mail: info@huisterosendaal.nl


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Huis te RosendaalTot ziens bij Huis te Rosendaal