Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda

Wees welkom in ons onderwijshotel! Het onderwijshotel is een hotel dat deel is van onze opleidingen. De dagelijkse leiding van ons hotel is in handen van derdejaarsleerlingen van de opleiding Horecaondernemer/-manager. Via deze weg worden de leerlingen voorbereid op hun toekomst in de horeca.

Contact

Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda
Tuinzigtlaan 12
4812 XN Breda
Telefoon: 013-8504030
Website: www.derooipannen.nl/praktijkfaciliteiten/hotels/breda/

Voorzieningen


Over de accommodatie

Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda bied in samenwerking met de onderwijshotel De Rooi Pannen te Tilburg en Eindhoven het fietsarrangement 'De Drie Pannen' aan. Tijdens deze fietstocht van 2 dagen doet u alle 3 de vestigingen van De Rooi Pannen aan: Breda, Tilburg en Eindhoven. U fietst van de ene vestiging naar de andere en ontdekt ondertussen de mooiste plekjes van Brabant.

Bij het arrangement is inbegrepen: •ontvangst in Breda of Eindhoven met koffie/thee en friandise •lunch bij De Rooi Pannen Tilburg •overnachting bij De Rooi Pannen Breda of Eindhoven inclusief diner en ontbijt •lunchpakket •fietsroutes De prijs is slechts € 65,00 p.p. op basis van 2 personen. € 12,50 toeslag voor een 1-persoonskamer. Lunch en diner zijn exclusief drankjes. Het arrangement is uit te breiden met een extra overnachting op locatie naar keuze. Andere combinaties van de route zijn vanzelfsprekend ook mogelijk.


Routes rondom Onderwijshotel De Rooi Pannen BredaTot ziens bij Onderwijshotel De Rooi Pannen Breda