Minicamping & Kloostertuin Werendijke

Welkom bij Mini Camping & Kloostertuin Werendijke. Slechts 5 fiets- of 15 wandelminuten verwijderd van de prachtige en zonnige zuid stranden van het knusse en levendige badplaatsje Zoutelande. Werendijke beschikt over standaard- en comfortplaatsen met alle moderne kampeergemakken. Ruime plaatsen, luxe sanitair met zelfs warm water buitendouches, gratis wifii, een recreatieruimte en natuurlijk een zeer sfeervolle Kloostertuin. De bakker komt dagelijks van mei t/m september. Daarnaast staat er wekelijks een foodtruck op de camping. De camping is in het bezit van de Gouden Green Key en van de Gouden Zoover Award!

Contact

Minicamping & Kloostertuin Werendijke
Werendijke 12
4374 SL Zoutelande
Telefoon: / 06 13269704
Website: www.werendijke.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

De camping, gerund door de zussen Lilian en Stefanie Dingemanse, maakt deel uit van een akkerbouwbedrijf en is gelegen op een monumentale boerderij. Wat Mini Camping Werendijke uniek maakt is de authentieke Kloostertuin, waar u kruiden mag plukken en heerlijk tot rust kunt komen in een van de hangmatten met het uitzicht op de duinen. Regelmatig zijn er rondleidingen over het bedrijf en door de tuin.

Mini Camping & Kloostertuin Werendijke te Zoutelande is gelegen op slechts een km van het zonnigste zuidstrand van Nederland en nabij een natuurgebied. Op steenworp afstand vindt u het gezellige Domburg, Veere, Vlissingen en Middelburg; makkelijk bereikbaar via een van de vele mooie fiets- en wandelpaden op Walcheren. Fietsen zijn te huur op de camping.

De comfortplaatsen zijn vanaf 150m2, hebben water aan- en afvoer bij de plaats, Tv-aansluiting, wifi, luxe sanitair, warm water buitendouche en een prachtig duinzicht. Deze plaatsen grenzen aan de sfeervolle kloostertuin, waar leuke picknickplaatsen te vinden zijn en u kunt genieten van de rust en de natuur.


Routes rondom Minicamping & Kloostertuin WerendijkeTot ziens bij Minicamping & Kloostertuin Werendijke