Vakantiehuis en B&B+ Het Bonte Varken

'Het Bonte Varken' beschikt over 2 accommodaties. Het vrijstaande vakantiehuis 'Onderaan de Dijk' en B&B appartement 'Bovenaan de Dijk'.
Direct vanaf uw locatie, al wandelend of met de fiets, ervaart u de rust en de ruimte van het mooie ongerepte slagenlandschap van de Krimpenerwaard. Met het knooppuntroutenetwerk voor beiden verkent en ontdekt u dit prachtige natuurgebied met lieflijke dorpen. Wij informeren u graag over 'de pareltjes' in ons gebied. Zie onze tarieven op onze website www.hetbontevarken.nl. Bent u met meer personen vraag dan naar de mogelijkheden om beide accommodaties te huren.

Contact

Vakantiehuis en B&B+ Het Bonte Varken
IJsseldijk Noord 235a
2935 BP Ouderkerk aan den IJssel
Telefoon: 06-58952685
Website: www.hetbontevarken.nl

Voorzieningen
 2  80m2 en 50m2  4


Over de accommodatie

'Onderaan de Dijk' is een gezellig, modern en compleet ingericht huis voor 4 pers (80m2), met veranda en grote tuin (2000m2) met diverse terrassen, ook aan het water. Woonkamer (35m2), 2 pers slaapkamer, loft met 2 bedden, compleet ingerichte keuken, badkamer , apart toilet en veranda. Voorzien van alle luxe en gemakken als gratis Wifi, CV, vaatwasser, spelletjes etc.
Te huur vanaf 2 nachten en vooral ook geschikt voor een langer verblijf.

'Bovenaan de Dijk' en B&B, is een appartement (50m2) en geschikt voor 2 pers. De slaapplaatsen zijn uit te breiden tot max. 4 pers. U heeft een eigen opgang en ruime entree op de begane grond en het appartement is op de 1e verdieping gelegen. In de loft is een 2 pers bed (1.40x2.00mtr) met een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er is een kleine open keuken. In een aangesloten aparte ruimte is de zitkamer met grote eettafel en stoelen, en alle gewenste comfort als gratis Wifi. De bank is eenvoudig uit te breiden tot een extra comfortabele slaapplaats (1.40x2.00mtr), zodat een 3e en/of 4e persoon kan overnachten.
Te huur voor 1 of 2 nachten.

Vraag naar de mogelijkheid om beide accommodaties te huren bij meer dan 4 personen.

Uw locatie is landelijk gelegen, 3 km buiten het dorp Ouderkerk aan den IJssel met winkelcentrum voor uw eerste levensbehoeften. U heeft zicht op de 'Hollandse IJssel' en een fantastisch vergezicht op het veenweidegebied in de Krimpenerwaard.
Uw locatie ligt in het 'Groene Hart', een natuur- en recreatiegebied, dat tal van recreatieve mogelijkheden biedt (dichtbij Kinderdijk) met pittoreske, vriendelijke dorpen. Daarnaast liggen de steden Gouda (7 km), Rotterdam en Dordrecht met zijn Biesbosch (11 km, waterbus incl fiets), op korte afstand.
Een betere combinatie is er niet: verblijven op het platteland met deze steden binnen handbereik. Tevens een centrale ligging voor een bezoek aan Amsterdam, Den Haag, Delft, Utrecht, Leiden, Keukenhof, het strand, de Maasvlakte en de Deltawerken.

Het is mogelijk uw fietsen veilig en droog te stallen en elektrische fietsen op te laden. Tevens is het mogelijk (Elektrische) fietsen te huren.


Routes rondom Vakantiehuis en B&B+ Het Bonte VarkenTot ziens bij Vakantiehuis en B&B+ Het Bonte Varken