Vakantieoord de Bronzen Emmer

Gezellige 4-sterren familiecamping en sfeervolle vrijstaande Finse bungalows in een prachtige omgeving.Contact

Vakantieoord de Bronzen Emmer
Mepperstraat 41
7855 TA Meppen
Telefoon: 0591-371543
Website: www.bronzenemmer.nl

Voorzieningen
 18  77  6


Wandel en Fietsarrangement Finse bungalow

Weekend of midweek in Finse bungalow, voorzien van fietsen en routes door de omgeving

Arrangement inclusief

U verblijft een weekend of midweek in een fraaie vrijstaande Finse bungalow.
(andere aankomst- en vertrekdagen in overleg mogelijk).
Tijdens uw verblijf kunt u 1 dag fietsen gebruiken en hebben wij meerdere wandel- en fietsroutes voor u klaarliggen door de unieke omgeving van ons park.

Bovenstaand arrangement is inclusief:
- Verblijf 3/4 nachten in Finse bungalow (3 slaapkamers)
- Eindreiniging
- Elektraverbruik
- Toeristenbelasting
- Gebruik van fietsen voor 1 dag
- Wandel- en fietsroutes

Het arrangement is exclusief borg à € 50,- en het gasverbruik!

Prijs vanaf:

€ 196,-

Geldigheid

Gehele jaarKampeer, wandel en fietsarrangement

Weekend kamperen, voorzien van fietsen en routes door de omgeving

Arrangement inclusief

U verblijft een weekend met eigen kampeermiddel op onze camping.
(andere aankomst- en vertrekdagen in overleg mogelijk).
Tijdens uw verblijf kunt u 1 dag fietsen gebruiken en hebben wij meerdere wandel- en fietsroutes voor u klaarliggen door de unieke omgeving van ons park.

Bovenstaand arrangement is inclusief:
- Verblijf 2 nachten met eigen kampeermiddel op een kampeerplaats.
- Elektraverbruik
- Toeristenbelasting
- Gebruik van fietsen voor 1 dag
- Wandel- en fietsroutes

Prijs vanaf:

€ 39, -

Geldigheid

1 april tot 27 oktober


Over de accommodatie

Midden tussen drie prachtige Drentse natuurgebieden ligt vakantieoord de Bronzen Emmer. Vlak bij Meppen in het zuidoosten van de provincie. Hier is de plek waar je als recreant of toerist vindt wat je zoekt. Een rustige, groene omgeving, accommodaties op niveau en vriendelijke mensen die voor je klaarstaan. De Drentse gemoedelijkheid is hier vanzelfsprekend!

De familiecamping is verdeeld in kampeerveldjes, uiteraard voorzien van een goede afwatering en een goede grasmat. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampere elektra aansluitingen en een groot gedeelte met Cai, water en afvoer op de plaats. Op alle kampeerveldjes zijn speelvoorzieningen. Een gedeelte van de kampeerveldjes is autovrij. Op de gehele camping is gratis Wifi.

Op de camping is een grote variatie aan speeltoestellen. De ruime campingplaatsen hebben een elektrische aansluiting van 10 ampère. (m.u.v. het sportveld, daar is 4 ampère.) Een groot aantal plaatsen heeft een aansluiting op CAI en/of water en afvoer. Op de gehele camping is gratis draadloze internet. (Kijk op de plattegrond voor meer informatie.)

Aan de rand van het bos staan de fraaie vrijstaande Finse bungalows. Het bungalowpark bestaat uit 18 Finse bungalows. (4-persoons en 6-persoons) De bungalows zijn gedeeltelijk huisdiervrij. Bij een aantal bungalows staan ook speeltoestellen. Door hun ligging bieden zij veel rust en privacy, terwijl de faciliteiten van het park toch dichtbij zijn.

De bungalows hebben een grote woonkamer met eethoek, bar en open keuken. Er zijn drie slaapkamers; één ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamertjes, met in de 6-persoons bungalow stapelbedden. In de 4-persoons bungalows zijn dit 1-persoons bedden.

In het hoofdgebouw, bij de entree van de camping, vindt u de receptie, de wasserette, de recreatieruimte, de broodjeskiosk en het restaurantje. (De openingstijden worden aangepast aan de bezetting.)

Voor een camping of bungalowpark met zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. Het overdekte zwembad, 10 bij 20 meter, heeft een watertemperatuur van 28 °C. Het peuterbadje heeft een hogere watertemperatuur. Beide baden zijn geopend van eind april t/m de herfstvakantie. Het eerste uurtje van 9.00 tot 10.00 uur is een "Seniorenuurtje". Bij mooi weer kunnen de glazen schuifpuien van het overdekte zwembad open en ligt de zonneweide er uitnodigend bij.

Als ruiter of menner is het heerlijk om met een paard in de vrije natuur te rijden. Dwalen door de bossen, over heidevelden, langs vennen, zandverstuivingen en landgoederen. Genieten van de frisse lucht, de omgeving en het landschap. Het gevoel van vrijheid. En waar kunt u zo’n heerlijke vakantie met paard nou beter doorbrengen dan bij de manege van vakantieoord de Bronzen Emmer?

Naast het vakantieoord ligt de manege, met een grote overdekte rijhal (30 x 40) en een buitenbak (20 x 60). De rijhal heeft twee open zijwanden wat een fraai uitzicht geeft over de weide. Er is een poetsruimte en een afspuitplaats.

De manege staat aan de rand van het bos en heeft een directe aansluiting op de ruiterpaden van Drenthe. Drenthe heeft het grootste ruiterpadennetwerk van Nederland. Maar liefst 850 kilometer aan ruiter- en menpaden. De ruiter- en menroutes staan op overzichtelijke kaarten, maar zijn ook digitaal beschikbaar.

In de meivakantie, het Hemelvaart en Pinksterweekend en in het hoogseizoen is het recreatieteam aanwezig.
Ons recreatieteam bestaat uit jonge enthousiaste mensen die geoefend zijn in het organiseren en begeleiden van activiteiten voor alle leeftijden.


Routes rondom Vakantieoord de Bronzen EmmerTot ziens bij Vakantieoord de Bronzen Emmer