Minicamping 'De Frije Fries'

Landelijk gelegen camping iets ten zuiden van Heerenveen. Hier kom je tot rust na een drukke periode en kun je nog genieten van de stilte, de ruimte en de prachtige zonsondergang.
Voor fietsers gelegen aan diverse mooie doorgaande fietsroutes en voor de wandelaars, een prachtig wandelgebied om te ontdekken!

Contact

Minicamping 'De Frije Fries'
Schoterweg 2
8462 TD Rotstergaast
Telefoon: 06-12698880 / 0513-636178
Website:

Voorzieningen
 1 trekkershut  3 bij 4 mtr  2 (+ 1 kind)


Over de accommodatie

Landelijk gelegen camping iets ten zuiden van Heerenveen, gelegen aan een prachtige natuurgebied 'T Easterskar. Hier kom je tot rust na een drukke periode en kun je nog genieten van de stilte, de ruimte en de prachtige zonsondergang.
Op fietsafstand van Thialf IJstadion, het vorstelijk Oranjewoud, het natuurgebied Het Brandemeer en het prachtige Tjeukemeer.

Voor wandelaars in en door Friesland is dit gebied echt een 'ontdek je plekje'. Een grote witte vlek op uw wandelkaart, en toch zijn hier zoveel mogelijkheden! U kunt genieten in een prachtig rustig, nog niet ontdekt, stukje Friesland. Wij helpen u graag bij het uitstippelen van een mooie wandelroute.

Voor alle fietsers ligt onze camping aan diverse fietsroutes, bv LF20 een prachtige route dwars door Friesland.
Ook zijn er veel sporters (racefietsers of skeelers) die gebruik maken van ons streekgebied/dorp Rotstergaast om vanaf het IJsstadion Thialf langs onze camping een prachtige trainingsronde te maken.

In 2018 staat Friesland in het teken van de Cultuurhoofdstad van Europa. Het hele jaar staat dan bol van heel veel mooie activiteiten door onze gehele Provincie. Vanaf onze camping kunt u heel veel mooie uitstapjes maken. Eén daarvan benoem ik graag, dat is het Oranjewoud Festival (voor meer info kijk op de site van het Oranjewoud Festival) Een meerdaags klassiek festival in het Vorstelijk gelegen Oranjewoud.

Zomerijs in Thialf, een feest voor elke sportliefhebber, en wat is het mooi om dit te combineren met een verblijf op onze camping. Elk seizoen hebben we schaatsgewesten die een weekend lang een gezellig trainingskamp bij ons organiseren en s'avonds met z'n allen bij een groot kampvuur zitten.


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Minicamping 'De Frije Fries'Tot ziens bij Minicamping 'De Frije Fries'